Waarom de cursus BHV volgen?

Tijdens een BHV-cursus leer je alles over reanimatie, AED, eerste hulp en hoe te handelen bij brand. Ook wordt het toepassen van diverse apparaten besproken. Denk hierbij onder andere aan een AED en brandblusser. Je ontvangt alle kennis die je nodig hebt omtrent bedrijfshulpverlening. Na de cursusdag kunnen jij en je team de juiste hulp bieden bij noodsituaties, bijvoorbeeld bij brand.

Diverse aanbieders

In Nederland kun je bij diverse bedrijven de cursus BHV volgen. Wil je graag de cursus BHV volgen? Volg de cursus bij een gekwalificeerde docent. Bij Zwartewaterland Training & Advies vind je gekwalificeerde docenten. Onze instructeurs zijn experts op het gebied van BHV (bedrijfshulpverlening). Met onze jarenlange ervaring ben je er zeker van dat jij en je team goed worden opgeleid tijdens de eendaagse cursus.

Officieel certificaat

Je ontvangt een officieel BHV-certificaat wanneer je aan het einde van de dag door de instructeur als competent bent verklaard. Een BHV-certificaat toont aan dat je adequaat op kunt treden tijdens calamiteiten en is één jaar geldig. Het is erg belangrijk de taken van een BHV’er te blijven oefenen en herhalen. Na één jaar dien je de cursus BHV herhaling te volgen, zodat je de geldigheid van je BHV-certificaat met één jaar kunt verlengen.

Wist je dat…

Onderstaand nog een aantal interessante ‘wist-je-dat’jes’ over de cursus BHV:

• De wet schrijft voor dat er altijd voldoende BHV’ers aanwezig moeten zijn.
• Een bedrijf is zelf verantwoordelijk voor een goed georganiseerd BHV-plan.

Extra voordelen

Wil je graag de cursus BHV bij Zwartewaterland Training & Advies volgen? We hebben nog een aantal extra voordelen voor je op een rijtje gezet:

• Ook mogelijk op bedrijfslocatie
• Groot aanbod cursussen: cursus preventiemedewerker, BHV, VCA en meer
• Diverse cursuslocaties in Nederland
• De goedkoopste in Noord- en Oost – Nederland