Verslag ervaringen afvallen met maaltijd vervangende shakes

Geachte lezer, zoals sommigen van jullie misschien al wisten ben ik al een tijdje aan het afvallen. Ik kampte in het dieptepunt met zo een 80 kilo overgewicht. Nu is dat al teruggebracht tot ongeveer 50 kilo te zwaar. Maar er is nog een lange weg te gaan.

Veel mensen zijn al onder de indruk dat ik 30 kilo heb weten af te vallen in een relatief kort tijdsbestek. Veel mensen vroegen, Deborah, hoe heb jij dat voor elkaar gekregen. Wel vandaag ga ik uit de doeken doen hoe mij dit gelukt is.

Op aanraden van mijn diëtiste ben ik begonnen met het zogenaamde Be-Slank dieet. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar bij dit dieet volg je een eiwitrijk dieet schema, en consumeer je maaltijd vervangers en eventueel andere producten zoals repen, havermout en speciaal eiwitrijk brood.

Tip: afvallen met shakes advies

Bij vorige diëten die ik geprobeerd heb viel mij op dat de smaak nogal chemisch is, te veel onnatuurlijke toevoegingen zoals smaakstoffen en kleurstoffen en weet ik wel allemaal niet. Niets van dit alles bij Be-Slank bij dit merk is er louter sprake van natuurlijke voedingsstoffen. De shakes smaken daardoor ook een stuk lekkerder dan ik gewend ben en dan houd je zo een dieet ook een stuk makkelijker vol wat toe nu toe erg goed lukt.

Aanbevolen: meer afvallen met shakes ervaringen…

Ze hebben daarnaast ook nuttige afwisselingen zoals eiwitrijke chips en eiwitrijk brood. Soms heb je gewoon trek in dat soort eten. Maar kan je niet nemen want wat in de supermarkt ligt is onverantwoord. Je wilt niet toegeven aan de guilty pleasure want dan is het hek van de dam en dan ga je nog veel meer zondigen. Maar dat is dus opgehouden sinds ik bekend ben en actief volg het Be-Slank dieet. Ik kan dit dus van harte aanbevelen aan iedereen met overgewicht.