Uitzendbureau’s in de zorg

Vakkundig flexibel personeel

Uitzendbureau in de zorg allround care zet extra personeel in voor zorgbedrijven. Er wordt bemiddeld tussen werkgever en flexwerkers. Het voordeel van flexwerken is dat ze flexibel kunnen worden ingezet door allround care. Flexwerkers zijn op veel momenten beschikbaar en in situaties waarin personeelstekort is komt dat goed uit. Bedrijven in de zorg kunnen via het uitzendbureau personeel voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd inhuren. Zodra de werkzaamheden stoppen stopt het flexwerken ook. Het zorgpersoneel is opgeleid in een specifiek vakgebied in de zorg. Het uitzendbureau heeft verpleegkundigen of verzorgende met een MBO of HBO opleiding in de zorg als achtergrond. Het betreft daarom personeel die over vakkundige kennis beschikt.

Vakgebieden en specialismen

Allround care zet flexwerkers in, in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en psychische zorg. Denk aan ambulante begeleiders die gezinnen ondersteuning bieden of aan cliƫnten die op een woongroep wonen en bij dagbesteding. Het voordeel is dat er bij een grote tevredenheid over het ingehuurde personeel u het personeel ook een contract kan aanbieden om bij u in dienst te komen. De werkzaamheden worden dan overgezet van een uitzendcontract naar een vast contract. De onderneming kan kiezen uit een groot online bestand van flexwerkers en detacheringskrachten. Zodra er mensen worden gezocht heeft allround care eerst een kennismakingsgesprek met de flexwerken om te kijken of er een match is. Zodra die match er is wordt de medewerker voorgesteld aan de onderneming. Als het van beiden kanten goed bevalt kan op deze manier de medewerker ook voor een langere tijd in dienst blijven van de onderneming.

Trainingen

Allround care biedt ook trainingen aan om personeel extra goed op te leiden en voor te bereiden op de werkzaamheden. Naast een goede basis zoals een MBO of HBO opleiding is het van belang dat medewerkers vakspecifieke skills aanleren en deze toe kunnen passen in de praktijk. Het opleidingsaanbod van allround care is ruim. Er worden zowel trainingen als cursussen aangeboden zoals een instroomtraining of opfriscursus. Dit zijn onder andere weerbaarheidstrainingen, medische trainingen zoals een epilepsie basiscursus en een BHV cursus.