De beste medicijnen en antibiotica voor je hond en kat

Bij de online dierenapotheek Petcure.nl kan je terecht voor al je benodigde medicijnen en dierenvoeding voor je hond en kat. Geef je hond en kat de aandacht die ze verdienen met kwalitatieve medicatie, voedzame dierenvoeding en verwen ze eens met een speeltje of snoepje. Je viervoeter zal zich goed voelen en dit ook teruggeven met aandacht aan het baasje.

Bescherm je hond tegen vlooien en teken

Het merk Advantix is een kwalitatief middel tegen vlooien en teken bij je hond. Het middel heeft een tweevoudige werking door de stoffen Permethrine en Imidacloprid. Deze twee stoffen zorgen er samen voor dat Advantix honden beschermt tegen vlooien en teken, maar deze ook snel en effectief doodt. Het anti vlooien en tekenmiddel Advantix werkt ook afwerend tegen muggen, zandvliegen en stalvliegen. Met een werking van maximaal 4 weken kan je genieten van een blije viervoeter. Let op! Advantix is niet geschikt voor katten.

Geniet langer van je huisdier

Met goede dierenvoeding en de juiste medicatie voor je hond of kat kan je langer genieten van je geliefde huisdier. Op Petcure.nl kan je genieten van een enorm aanbod dierenvoeding, bestrijdingsmiddelen en antibiotica voor je huisdier. Een goede verzorging is essentieel voor een goede band tussen jou en je huisdier!