Beter in je vel de zomer in?

Zit jij lekker in je vel de aankomende zomer? Misschien een rare vraag, maar voor erg veel mensen hangt dit af van hun fysieke conditie. Langzamerhand beginnen de temperaturen weer te stijgen en kunnen de korte broeken, rokjes en t-shirts weer uit de kast gehaald worden. Dit is ook vaak de periode waarin mensen, soms erg last minute, besluiten om af te slanken voor de zomer. Hier is natuurlijk niks mis mee, maar doordat men hier vaak laat aan begint komen ze in tijdsnood. Het resultaat hiervan zijn crashdiëten die ‘snelle’ resultaten behalen die na korte tijd niet meer te zien zijn. Maar hoe zorg je nou voor blijvend resultaat en voorkom je dat je in tijdsnood terecht komt?

Snelle resultaten vs. blijvende resultaten

In de wereld van het afvallen en afslanken zijn er tientallen verschillende wonderpillen en –diëten. Deze beloven allemaal verbluffende resultaten in zeer korte tijd. Maar wat ze je er niet bij vertellen is dat wanneer je weer je ‘normale’ leefpatroon oppakt, deze verloren kilo’s er zo weer op zitten. Snelle resultaten bestaan dus in de wereld van sport en gezondheid niet echt. Mensen denken vaak dat als ze even een dieet volgen of langere tijd een afvalpil o.i.d. slikken het gewicht er wel af zal blijven. Helaas is dit in 99% van de gevallen niet waar.

Wil je op een gezonde manier afvallen, en dit gewicht kwijt blijven, dan zal je moeten beginnen bij het ontstaan van het probleem. Bij de meeste mensen heeft dit te maken met het voedingspatroon. Veel suikers, slechte vetten en snelle koolhydraten zorgen voor veel overgewicht in Nederland. Pak je het probleem bij de bron aan dan voorkom je dat je na het dieet weer op hetzelfde niveau terechtkomt.

Duurzame resultaten met BioHCG

Als je een dieet zoekt die geen loze beloftes doet maar voor resultaten zorgt die vol te houden zijn dan is het BioHCG Original & Beter in Balans-dieet wat voor jou! BioHCG Original is een vloeistof die er niet alleen voor zorgt dat je lichaam een vetverbrandingsmachine wordt, maar ook nog eens je hongergevoel onderdrukt. Met het Beter in Balans-dieet begin je bij je voedingspatroon. Je grote maaltijden worden vervangen door gezonde alternatieven in een calorieënbeperkte maaltijd. Gedurende het dieet zal je erg veel kennis opdoen op het gebied van voeding, voedingsstoffen en wat je beter wel of niet kunt eten. Het dieet zorgt er dus eerst voor dat je afvalt en voorziet je van erg veel informatie om ervoor te zorgen dat het eraf blijft.